Ботев Пловдив приема Арда в мач от 3-ия кръг на

...
Ботев Пловдив приема Арда в мач от 3-ия кръг на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив ще гони първа победа през сезона

Ботев Пловдив приема Арда в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 21:00 часа и ще се излъчва директно по DIEMA SPORT, а в уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от конфликта на Коматево.

Срещата за „ канарчетата” идва сред двата мача с АПОЕЛ Никозия в Лига на конференциите. В сряда двата тима не съумяха да си вкарат гол на Националния стадион „ Васил Левски”, а реваншът в Никозия е единият четвъртък.

Сезонът не стартира по най-хубавия метод за пловдивчани, които към момента не познават усета на успеха. Отборът на Азрудин Валентич сензационно загуби от новака Хебър вкъщи с 0:1, след което отстъпи с 2:3 на Ботев във Враца.

Добрата вест за треньора на домакините е завръщането на Реда Рабей, Самуел Супрайен и Мохамед Брахими, които изтърпяха санкции от по два мача. С контузии са само Тодор Неделев и Станислав Работов, до момента в който към момента без картотека е Рой Херман.

Арда идва на Коматево след триумф с 1:0 над Берое, а кърджалийци отстъпиха с 0:3 на ЦСКА в първия кръг. Аут за дуела през днешния ден са Алекс Петков и Атанас Зехиров, които са контузени. Бразилецът Жозе Едералдо да Силва Жуниор към момента няма картотека. В състава се завръща Милен Желев, който изтърпя един мач наказване.

Главен рефер на мача е Ивайло Ненков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР