Ботев Пловдив остави без победа Витоша Бистрица. Гостите удариха 4:2

...
Ботев Пловдив остави без победа Витоша Бистрица. Гостите удариха 4:2
Коментари Харесай

Ботев превзе бърлогата на Тигрите в продължението

Ботев Пловдив остави без победа Витоша Бистрица. Гостите удариха 4:2 в планинското село след инфарктен край. Резервите Стивън Петков и Лазар Марин вкараха в продължението.

Двубоят в Бистрица стартира без проучване. Още във 2-ата минута гостите излязоха напред в резултата, откакто Фернандо Виана засече с глава центриране на Минев и не остави шансове на Християн Василев.

Отговорът на " тигрите " обаче бе мълниеносен. В 7-ата минута Даниел Пеев изравни от дузпа, отсъдена за нарушаване на Радослав Терзиев против Румен Гьонов.

Малко след подновяването на играта Виана още веднъж даде задатък на Ботев. Бразилецът преодоля Узунов с диагонален удар.

И този път насладата на пловдивчани беше къса. В 66-ата минута Даниел Пеев изведе зад отбраната на гостите Цанков, който преодоля Чворович - 2:2.

До края Ботев имаше териториално предимство и на няколко пъти бе покрай нов гол. Такива паднаха в добавеното време на дуела, когато запасите Стивън Петков и Лазар Марин се разписаха.

С този триумф Ботев е на 7-а позиция с актив от 14 точки, до момента в който Витоша е на последното 14-о място с едвам две точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР