Ботев (Пловдив) излиза днес от 14:15 часа в търсене на

...
Ботев (Пловдив) излиза днес от 14:15 часа в търсене на
Коментари Харесай

Ботев ще търси реванш срещу ФК ЦСКА 1948

Ботев (Пловдив) излиза през днешния ден от 14:15 часа в търсене на реванш против ФК ЦСКА 1948 за отпадането от Купата на България в днешния конфликт от 21-ия кръг на efbet Лига.

Само преди броени дни " канарите " изгубиха от " алените " с 1:2 в 1/8-финалите на борбата за националния трофей след продължения и през днешния ден ще се опитат да си върнат на противника. През есента пловдивчани бяха унизени с 0:5 на " Васил Левски ", което докара до освобождението на треньора Ферарио Спасов. Сега обстановката е много друга, тимът има нови притежатели, а отпред е Азрудин Валентич.
 Ботев (Пд) изненада служащите на
Ботев (Пд) изненада служащите на " Колежа " с торта

Днес " канарчетата " стават на 109 години

Той ще може да разчита на опитния централен бранител Виктор Генов, който се завърна в групата. С тима тренира и Кевин Янсон, само че най-вероятно няма да стартира от първата минута. Атаката на пловдивчани на Коматево ще бъде водена от Атанас Илиев, който вкара и двата гола при равенството 2:2 с Левски в предишния кръг.

Пловдивчани се надяват да запишат първи триумф напролет, който до момента им убягва.

ФК ЦСКА 1948 ще желае да повтори триумфа си за Купата и да запише първа победа като посетител напролет. До този миг възпитаниците на основния управител Красимир Балъков имат две загуби надалеч от " Васил Левски " - 0:1 рещу Монтана и 1:3 срещу Етър.

Очакванията са някогашният състезател на Ботев Серкан Юсеин да стартира като титуляр против пловдивчани за сметка на Васил Шопов и да си партнира в средата на терена с Ивайло Чочев.

Вероятни сформира:

Ботев Пд: Аргилашки, Работов, Генев, Младеновски, Рабей, Еспиноса, Шоколаров, Конате, Току, Маркиньос, Атанас Илиев.

ЦСКА 1948: Наумов, Лясков, Пиргов, Василев, С. Александров, Юсеин, Чочев, Д. Александров, Русев, Топузов, Митков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР