Ботев Пловдив има нов главен кондиционен треньор, съобщиха от футболния

...
Ботев Пловдив има нов главен кондиционен треньор, съобщиха от футболния
Коментари Харесай

Ботев Пловдив привлече шотландски кондиционен треньор със солидна визитка

Ботев Пловдив има нов основен кондиционен треньор, оповестиха от футболния клуб. Това е шотландецът Иън Кол, който към този момент се причисли към лагера на " канарчетата " в Банско и стартира работа с футболистите на " жълто-черните ".

Кол ще работи в тандем с сегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев. Шотландският експерт към този момент е бил в екип със старши треньора Станислав Генчев по време на престоя им в Лудогорец.

Иън Кол е роден на 5 юли 1980 година и има солидна визитка, като в продължение на над 7 години е част от шотландския гранд Селтик. В този интервал клубът става четири пъти първенец, печели един път Купата на Шотландия, два пъти Суперкупата и взе участие по два пъти в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа.

От април 2018 година е част от Лудогорец, като в разградския отбор прекарва три години, а по-късно за една година работи в Крайова. За последно Кол бе част от хърватския Хайдук Сплит, където прекарва година и половина и на два пъти печели купата на страната.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР