Ботев Пловдив и Славия завършиха при резултат 0:0 в сблъсък

...
Ботев Пловдив и Славия завършиха при резултат 0:0 в сблъсък
Коментари Харесай

Ботев Пд изтърва Славия на Колежа

Ботев Пловдив и Славия приключиха при резултат 0:0 в конфликт от 34-ия кръг на efbet Лига. Мачът беше доста атрактивен, като и двата състава пропуснаха много положения и по този начин и не съумяха да отбележат. След това тъждество Ботев остава на 10-а позиция с 33 точки, до момента в който Славия е на 7-о място с 55 пункта на сметката си.

Дебютните 15 минути на „ Колежа “ бяха много дейни и включваха неточни удари и от двете страни.

В 14-а минута домакините имаха искания за дузпа, само че основният арбитър Васимир Ел-Хатиб не счете, че има учредения да отсъжда дузпа.

Около 20-а минута „ канарчетата “ засипаха съперника с ъглови удари, а Виктор Генев тества Николай Кръстев на два пъти, само че стражът се оправи.

Последва ответен отговор от Славия. Галин Иванов остана на стрелкова позиция след подаване от Людовик Соарес, само че ударът на капитана беше доста неакуратен.

В 33-а минута  Галин Иванов изведе по отличен метод Ертан Томбак зад защитата на Ботев, само че ударът на крайния бранител срещна страничния дирек на вратата на Аргилашки.

Четири минути преди края на полувремето домакините пропуснаха златен късмет. След извеждащ пас Мартин Секулич излезе очи в очи с Николай Кръстев, само че вратарят избави по отличен метод с крайник.

В 56-а минута Ботев още веднъж беше покрай гол. След безредие в наказателното поле на Славия Николай Минков опитва мощен диагонален изстрел, само че Николай Кръстев сподели за следващ път инстикт.

В 72-а минута и домакините нацелиха греда. Антоан Бароан беше открит на точката на дузпата, само че изстрелът му срещна страничния дирек на вратата на Славия.

До края на мача и двата отбора се пробваха да завоюват, само че никой не съумя да означи, като Ботев и Славия разделиха точките.

Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР