Ботев Пловдив гостува на новака в Първа лига Витоша Бистрица

...
Ботев Пловдив гостува на новака в Първа лига Витоша Бистрица
Коментари Харесай

Ботев гони втора поредна победа с поглед към топ 6

Ботев Пловдив гостува на новака в Първа лига Витоша Бистрица през днешния ден от 17,45 часа в опит да реализира първи дубъл за сезона. В миналите 10 кръга пловдивчани по този начин и не успяваха да запишат две следващи победи. За последно през годината пък това се случи в края на предишния сезон, когато при започване на май бяха надиграни поредно Славия с 3:1 и Берое с 3:0.

Единственият отсъстващ в състава на треньора Николай Киров - Белия е капитанът Четин Садула, който се възвръща след интервенция. Наставникът на Витоша Костадин Ангелов пък е осъден и вместо него тимът ще бъде управителен край тъчлинията от помощника Росен Кирилов.

Двата отбора се срещат за първи път посред с Първа лига. Бистричани вървят последни в класирането с 2 точки от две равенства. Ботев пък е 9-и с 11 точки.

В Ботев са окуражени да вземат успеха в Бистрица и при възможен триумф над Септември в отсрочения мач от четвъртия кръг на 12 октомври да се изкачат в първата шестица, което наподобява постижима цел предвид на програмата.

Вероятни сформира:

Витоша Бистрица: Василев, Гьонов, Христозов, Върбанов, Гочев, Кочилов, Стоянов, Амзин, Лазаров, Цанков, Христов.

Ботев Пловдив: Чворович, Минев, Димов, Терзиев, Панов, Меледже, Н’Донгала, Бризола, Балтанов, Неделев, Афонсо.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР