Ботев (Пловдив) е на път да осъществи трансферен удар. Канарчетата

...
Ботев (Пловдив) е на път да осъществи трансферен удар. Канарчетата
Коментари Харесай

Ботев ще си връща Косоко

Ботев (Пловдив) е на път да реализира трансферен удар. " Канарчетата " вършат опит да си върнат нападателя Омар Косоко, който сега играе за Ал Фуджайра в ОАЕ.

Косоко призна, че сега се водят диалози сред двата клуба и добави, че в действителност може да се върне под тепетата. " Това ще се случи, в случай че се разберем за изискванията и ме пуснат от сегашния ми клуб ".

От Facebook страницата на Ал Фуджайра излиза наяве, че Косоко продължава да тренира с тима. Пловдивчани желаят да вземат Омар чартърен. Шампионатът в ОАЕ стартира този петък.

Бенинецът бе продаден преди година след края на присъединяване в Лига Европа. Той записа 26 мача и 8 гола в Първа лига. У нас рита още за ЦСКА и Литекс. Минаваше за един от любимците на Николай Киров - Белия.

Както е известно, Ботев към този момент си върна единия от голмайсторите във финала за Купата на България с Лудогорец (2:1) - Антонио Вутов, а в този момент може да докара назад в отбора и осъществилиятт първото попадение - Косоко. Развитие се чака да има в идващите дни.

Освен това Ботев неотдавна подписа и с бразилеца Джонатан Перейра, който е краен бранител. Наставникът Николай Киров на няколко пъти разгласи, че се нуждае от нови играчи, с цел да ускори конкуренцията.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР