Ботев (Пд) загуби с 0:2 от Арда на своя стадион

...
Ботев (Пд) загуби с 0:2 от Арда на своя стадион
Коментари Харесай

Трагичен Ботев падна у дома с 0:2 от Арда

" Ботев " (Пд) загуби с 0:2 от " Арда " на своя стадион в мач от четвъртия кръг на Първа лига и продължи с трагичното си показване в актуалното състезание. Така " канарчетата " останаха без победа след завръщането си на Колежа.

В 5-ата минута капитанът на домакините Янис Карабельов опита технично да трансферира Анатолий Господинов. Вратарят на гостите съумя с върха на пръстите да отклони топката и тя излезе в корнер. В 22-ата минута Джеймс Ето`о от отбора на " жълто-черните " получи топката след осъществяване на ъглов удар, само че не съумя да стреля от комфортна позиция. Гостите търпеливо чакаха да им се отвори опция за гол и тя пристигна в 40-ата минута. Тогава Радослав Цонев центрира от корнер, а съотборникът му Умар Соко се разписа за 0:1.

Две минути по-късно Станислав Иванов размина няколко пъти Роберто Пунчец и с майсторски удар повиши на 0:2. След почивката домакините пробваха напън и в 48-ата минута Точукву Нади стреля, само че Анатолий Господинов мазета коженото кълбо. В 60-ата минута Деян Лозев от " Арда " проби отдясно и стреля, само че топката излезе в навън. Две минути по-късно Самюел Акара от " жълто-черните " стреля технично, само че бранител на съперника мазета топката в корнер. Гостите се браниха невъзмутимо и не разрешиха на " жълто-черните " да ги притиснат. В 79-ата минута Самюел Акарен излезе на комфортна позиция, само че насочи неакуратен удар. В самия завършек на мачо Антонио Перера от домакините получи червен картон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР