БОСТЪН (АП) — Десетки членове на банда, действащи предимно от

...
БОСТЪН (АП) — Десетки членове на банда, действащи предимно от
Коментари Харесай

Десетки членове на банда в Бостън са обвинени в трафик на наркотици, измами с COVID-19

БОСТЪН (АП) — Десетки членове на тайфа, настоящи най-вече от публични жилища, разрастващи се в квартал на Бостън, са упрекнати в разпространяване на опиати, ориентирани техни противници в престрелките и набирането на младежи с примамването да се появяват в техните песни и видеоклипове, споделиха федералните управляващи в сряда.

И.д. американски прокурор Джошуа Леви съобщи, че обвиняванията против повече от 40 членове и сътрудници на Хийт Street Gang включва измами с безработица и COVID-19 на обща стойност над 900 000 $. Те също по този начин са упрекнати в проведена кражба на дребно, в която се твърди, че са откраднали артикули за хиляди долари от магазини в Масачузетс и Ню Хемпшир, в това число Nordstrom и Victoria's Secret.

„ Една от главните задачи на Министерството на Справедливостта е да запазим общностите в сигурност и казусът, който разгласяваме през днешния ден, е тъкмо към този главен приоритет “, сподели Леви пред кореспонденти, добавяйки, че близо две дузини членове на бандата са били задържани в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР