Босна и Херцеговина рискува сериозно наказание от УЕФА, ако изиграе

...
Босна и Херцеговина рискува сериозно наказание от УЕФА, ако изиграе
Коментари Харесай

УЕФА заплаши Босна с жестоки наказания, ако играе контрола с Русия

Босна и Херцеговина рискува съществено наказване от УЕФА, в случай че изиграе към този момент уговорения другарски мач с Русия на 19 ноември в Санкт Петербург, ден преди началото на международното състезание в Катар, заяви " Аваз ", базирайки се на източници от централата в Нион.

Както заяви " Аваз ", базирайки се на източници от УЕФА, допустимо е федерацията на Босна и Херцеговина да бъде изключена от всички стратегии на УЕФА, финансова помощ като " стратегия напред ", стратегии за развиване като " хеттрик ".

" С някои неща не би трябвало да си играете, все едно си играете с огъня. От УЕФА в началото дадоха отговор, че другарските мачове не са в нейните пълномощия, само че... След това идват глобите, въведени от Европейски Съюз, Съединени американски щати, което значи, че те имат въздействие и върху спортната част, без значение дали са политически, тъй че този мач ще наложи пакет от наказания против федерацията на Босна и Херцеговина.

Възможно е да има прекъсване, най-много във финансовата част, макар че не е изключено федерацията да бъде извадена от всички надпревари под егидата на УЕФА. Възможно е изключване от всички финансови стратегии на УЕФА. Ситуацията е елементарна, УЕФА споделя играйте, само че след това ще забележим какво ще стане ", сподели източникът от УЕФА за " Аваз ".
 Ивайло Петев: Ще е забавно да забележим какво ще покажат Лудогорец и Динамо (Загреб)
Ивайло Петев: Ще е забавно да забележим какво ще покажат Лудогорец и Динамо (Загреб)

Спомням си чудесно мачовете отпреди 10 години, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР