Босна и Херцеговина остана без големите си звезди за двубоя

...
Босна и Херцеговина остана без големите си звезди за двубоя
Коментари Харесай

Страхотен шанс за България, Босна остана без звездите си от НБА

Босна и Херцеговина остана без огромните си звезди за дуела с България на 27 ноември от квалификациите за ЕвроБаскет 2022. Центърът на Портланд Юсуф Нуркич и крилото на Детройт Джанан Муса не са получили разрешение от НБА да се причислят към националния си тим и по този метод отпадат както за ноемврийския квалификационен цикъл, по този начин и за февруарския.

Босненците ще бъдат и без двукратния първенец от Адриатическата лига Неманя Гордич, който към момента не е дал отговор на получената повиквателна. От противника на " лъвовете " отпадат още ветеранът Андрия Штипанович, който е в изолираност, както и контузеният авариен център Миралем Халилович. Босненците въпреки всичко ще разчитат на натурализирания пойнт гард Джон Робъртсън, който играе за елитния испански Естудиантес. Всичко това бе доказано от селекционера на националния тим на босненците Ведран Боснич.

Мачът сред Босна и Херцеговина и България е на 27 ноември, петък, от 22:00 часа в Сараево. В момента и двата отбора са с баланс от един триумф и едно проваляне в група " H ". Останалите отбори в потока са Гърция с 2 триумфа от 2 мача и Латвия с две провали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР