Босът на Славия за пореден път нападна кандидата за президент

...
Босът на Славия за пореден път нападна кандидата за президент
Коментари Харесай

Венци атакува Бербатов: Подмамват малките клубове, ще има изненади по тоалетните

Босът на Славия за следващ път атакува претендента за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов. Стефанов даде конференция, на която приказва по настоящи тематики към българския футбол, а една от първите дискусирани тематики бе идният Конгрес на БФС, на който Бербатов ще се изправи против Борислав Михайлов.
По отношение на екипа на Бербатов, Стефанов съобщи: " Стараят се да вървят по дребните клубове, подмамват ги с обещания, които е невероятно да се изпълнят. Мои познати са ми споделяли какво им оферират, няма да разгадавам пред необятната аудитория. Не желая да слизам на това равнище.
Колегите на Конгреса би трябвало да бъдат деликатни, тъй като несъмнено ще има изненади - дали по тоалетните, по входовете или каквото и да било. Всеки има правото да приказва каквото си желае. В България обаче никой не държи сметка какво се хвърля в общественото пространство, без значение дали е неистина.
Със сигурност Боби Михайлов има доста недостатъци, както и аз и всеки един от нас. Това, което се предлага (от Бербатов), не може да се случи. В общественото пространство се тиражират неща, които нямат нищо общо с истината.
Аз съм " за " всеки един, който се потвърди, че е откраднал пари, да бъде обществено изваден и да бъде наказан. Но в случай че няма такова нещо, дано всеки да си замълчи. Защото от щаба на опозицията чух толкоз глупости, че просто ми става байгън от нелепости и простотии ", сподели Стефанов. И добави, че идният Конгрес е " закононарушение ", тъй като се давали 500-600 хиляди лв. за провеждането му, които можели да бъдат спестени.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР