Босът на Славия Венци Стефанов говори преди старта на подготовката

...
Босът на Славия Венци Стефанов говори преди старта на подготовката
Коментари Харесай

Стефанов: С 53 милиона, Славия няма да излезе от Европа

Босът на Славия Венци Стефанов приказва преди старта на подготовката на "белите ". Президентът на клуба приказва по всички настоящи тематики. Той съобщи, че нови предложения към играчи на столичани няма, само че има интерес.

„ Залавяме се за работа. Надявам се това, което започнахме през есента, да го приключим по най-успешния метод. Тук към този момент тежката дума има Златомир и момчетата. Ние ще се постараем, каквото е належащо, да осигурим. Да сме живи и здрави и да имаме малко шанс.

И Стоичков, и Лъчо Танев помогнаха за прехвърлянето на Бакеро. Христо даже преди няколко дни беше при него. С Георги Иванов сме другари. Аз съм го виждал като по-малък и в Рилски състезател. От треньора зависи по какъв начин ще ги ошлайфа, с цел да паснат в нашия тим.

Може би за първи път в живота си слушам, че треньор няма потребност от други футболисти. В децата има доста самун. Радостното е, че много година работим дружно. Радващо е, че треньорът гледа на нашите деца като на свои гении. Дали ще има различен трансфер не мога да ви кажа. Ако има подобаваща оферта, няма да стопираме никого. Ще дадем късмет на всеки да се развива. Като оферта няма, интерес има. На пазара е по този начин.

Аз няма от какво да се тормозя. Хората в Славия си вършим сметката. Прочетох оня ден 53 млн. дал някакъв комбинат за Берое. Ако някой даде 53 млн. за Славия, аз няма да изляза от Европа и стадионът ще е приказка. Зависи защо си харчиш парите. Състоянието на българския футбол е такова, каквото е. Тези, които са работили в тимове с по-малко пари за мъжки момчета, останалите са капризни примадони.

Това момче, което го пишат министър. Той още от първия си ден демонстрира пристрастието си към един клуб. ЦСКА не е единственият клуб, който има предпочитание да си построи стадиона. Всички желаят. Това демонстрира, че той не става за тази работа. Да си остане юрист на ЦСКА. Как ще помогне? Изразил готовност…. Ние имаме персонални връзки с него като юрист. Какво като е министър. След няколко години няма да е министър. Славия ще си остане Славия и след този министър. Трябва да е министър на всички, а не на ЦСКА. Как ще ми помогне? С какво ще ми помогне? Да си гледа министерството ", съобщи босът на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР