Босът на Славия Венци Стефанов е бил тероризиран по телефона

...
Босът на Славия Венци Стефанов е бил тероризиран по телефона
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Феновете на Ботев цяла нощ ми пращат благопожелания

Босът на Славия Венци Стефанов е бил тероризиран по телефона от почитатели на Ботев (Пловдив) през миналата нощ. Това призна самият той в предаването " Здравей, България " по Нова телезивия.

" Пуснал съм тъжба в полицията. Записаха моя телефон, телефонът на съдията и шефа на съдиите. Намазали са къщата на шефа на съдиите в жълто. Заплашват фамилията и децата на рефера.

Благодаря на полицията, че ми взе телефона. Цяла нощ ми пращаха " благопожелания ". Явно от управлението на Ботев са дали номера ми. Дали са моя телефон, телефона на съдията и шефа на съдиите. Цяла нощ тормоз.

 Славия победи Ботев (Пловдив) с 1:0 и се класира на край за Купата на България
Славия е на край за Купата, Ставров поряза Ботев (Пд)!

Минимален триумф за " белите " против " канарчетата "

Определен кръг хора в Ботев години наред мачкаха Христолов. Години наред почитателите на ЦСКА тероризираха Гърнетата и Сашо Томов. При Гриша Ганчев кротуват, тъй като има мощна ръка.

Има изстъпления по стадионите, които граничат в действителност с гнет. Не може 1000-2000 ултраси от цялата страна да си вършат побоища. След мача ни през вчерашния ден две пловдивски коли се биха на " Графа " като добичета на улицата.

И Левски, при Спас Русев пое курс да не дава толеранс на футболните хулигани. В публиката на Славия имаше стотици деца, а от другата страна озверели лица да хвърлят бомбички. Като видяха сериозната полиция и клекнаха.

Не мога да дам точната рецепта за решението на казуса с футболните хулигани, само че не е по никакъв начин комплицирано. Чест му прави на Спас Русев, че се изрази тъкмо - това е гнет. Един терорист хвърля бомба против полицията, ранява полиция. Имаше ранени по стадионите, имаше и жертва.

 Венцеслав Стефанов: Перфектен арбитър! Ако всички са такива, футболът ни ще е във напредък!
Венци Стефанов: Перфектен арбитър! Ако всички са такива, футболът ни ще е във напредък!

" От лагера на Ботев не ме вълнуват "

Ако правиш такива ексцесии в Турция, Англия, Германия, Русия, дълго време ще търкаш наровете, ще копаеш и няма да те пускат с години на стадиона. Трябва да има доста строги наказания против хулиганите. И затвор. Разликата сред народна власт и безредица е огромна. Ексцесиите по стадионите са безредица.

Имайки поради финансовото положение на клубовете, мъчно биха поели разход за камери. Това с поименните билети няма да сработи. Българинът схваща единствено от тоягата или да му бръкнеш в джоба. Това е моето мнение, останалото е пожелателно. Много съществени санкции, налагане на тежки наказания. Само по този начин ще се изкорени хулиганството ", съобщи Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР