Босът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов публикува обръщение в официалния

...
Босът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов публикува обръщение в официалния
Коментари Харесай

Босът на Ботев обяви: Напускам достойно


Босът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов разгласява послание в формалния уебсайт на " канарчетата ". Публикуваме писмото на предприемача без редакторска интервенция:

" УВАЖАЕМИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА НАЙ-СТАРИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ,

Близо пет години минаха откогато станах част от обичания тим, като през последните две години бях ръководител на Съвета на шефовете. Поех тази отговорност с ясното схващане за това какви са упованията към мен - вярата клубът да бъде изваден от дълговата серпантина и бездната на банкрута. Да не позволи той да бъде подложен на колене, каквато орис доближиха други славни български футболни клубове.

Днес мога да погледна всеки един от вас в очите и да му кажа, че съумях да се оправя с помощта на вашата поддръжка и рецензия, в която постоянно съм се вслушвал и възприемал като коректив за нас - членовете на управлението.

Днес ПФК „ Ботев Пловдив “ е финансово постоянен. Разполага с обезпечени парични средства и спонсорски контракти, които да подсигуряват спокойното му действие.

Днес ПФК „ Ботев Пловдив " няма големи отговорности за разлика от други тимове. Всички финансови въпроси са решени и изчистени.

Днес ПФК „ Ботев Пловдив “ има класен тим, след селекция на качествени играчи и обещаваща детско-юношеска школа, на която главно разчитаме да ни зарежда с гении.

Днес играчите, треньорският екип и останалите чиновници на ПФК „ Ботев Пловдив “ имат всички нужни материални и финансови условия да работят умерено и да се концентрират единствено и само върху развиването тима.

Днес ПФК „ Ботев Пловдив “ има действително решение на проблема с „ Колежа “. Наближава денят, в който ще подкрепим обичания тим на клубния стадион „ Христо Ботев “. За това желая особено да благодаря на кмета на Пловдив господин Здравко Димитров и на премиера господин Бойко Борисов, които се ангажираха по проблема. Но би трябвало да се знае, че решението е реализирано и с напъните на управлението на ПФК “Ботев Пловдив”.

Вярвам, че съумяхме дружно с останалите членове на Съвета на шефовете да се оправим и да изведем клуба от тежкото положение, в което го заварихме. Настъпи време за смяна! Оттук нататък е належащо и ново водачество на хора, които да имат други умения. Хора, които самите вие – почитателите на ПФК “Ботев Пловдив”, предложихте преди време. Ръководство, което да не носи бремето на заварени проблеми, а да се насочи напълно върху нов стадий на развиване, да бъде в един темп с Вас почитателите, да се концентрира напълно върху играта и успеха!

СКЪПИ БОТЕВИСТИ,

Винаги съм бил почтен и открит с Вас, по този начин ще бъда и отсега нататък. Пандемията от ковид, която обхвана света, сложи на тестване здравните системи. Сега сме изправени пред превъзмогването на задаващата се в международен мащаб финансова-икономическа рецесия. Пред мен към този момент стои не по-малко тежката отговорност да запазя и опазя работни места и сигурността на доста фамилии. Преминаването през този сложен за стопанската система интервал постанова да се посветя напълно на своите бизнес инициативи, което ще попречи да бъда задоволително зает и потребен при решаването на ежедневните задания, свързани с ПФК „ Ботев Пловдив “. Затова на съвещанието на управлението, извършено във вторник разгласих решението си да се отдръпва дефинитивно от поста ръководител на Съвета на шефовете. Напускам почтено, без да влизам в интриги и да изказвам неприятни думи. Ще не преставам да оказвам помощ на клуба, тъй като нееднократно съм казвал, че за мен ПФК „ Ботев Пловдив " на първо място е идея, която надълбоко вардя в сърцето си!

САМО БОТЕВ!

С почитание,

Георги Самуилов "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР