Борусия (Дортмунд) ще изиграе няколко приятелски мача в Съединените щати

...
Борусия (Дортмунд) ще изиграе няколко приятелски мача в Съединените щати
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд ще проведе турне в САЩ

Борусия (Дортмунд) ще изиграе няколко другарски мача в Съединените щати през лятото на 2023 година, оповестиха от клуба. Турнето е част от тактиката на немския клуб да се разпространява в тази част на света преди Световното състезание през 2026 година, което ще се организира в Съединени американски щати, Канада и Мексико.

През ноември тази година, до момента в който е международното състезание в Катар, Борусия ще направи минутурне и в Югоизточна Азия, посещавайки Сингапур, Индонезия и Виетнам.

" Не единствено Северна Америка, само че и цяла Америка е доста значим пазар за нас. Така е напълно разумно ние да се върнем в Съединени американски щати през идващото лято ", сподели Карстен Крамер, изпълнителен шеф на Борусия (Дортмунд). " Щастливи сме, че успяхме да организираме проектите си за Югоизточна Азия тази година и за Съединени американски щати през идната. Това няма да бъде последното ни турне там ", увери Крамер. Подробности към лятното турне на " жълто-черните " ще бъдат дадени в допълнение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР