Борусия (Дортмунд) ще бъде без защитника Нико Шлотербек при утрешното

...
Борусия (Дортмунд) ще бъде без защитника Нико Шлотербек при утрешното
Коментари Харесай

Един Терзич: Нямаме търпение за мача с Бохум, готови сме да направим финалните крачки към титлата

Борусия (Дортмунд) ще бъде без бранителя Нико Шлотербек при утрешното посещение на Бохум от 30-ия кръг на шампионата на Германия по футбол, само че отборът ще влезе в мача със " здравословна доза самочувствие ", увери старши треньорът Един Терзич, представен от организация ДПА.

Отборът от Дортмунд е отпред във краткотрайното класиране в Бундеслигата с 60 точки, на една пред първенците от Байерн Мюнхен, като ще се опита да стигне до първа купа от 2012 година насам.

" Нямаме самообладание за мача. Искаме да покажем, че сме подготвени да създадем финалните крачки и да честваме дружно най-после ", разяснява Тезич.
 Борусия (Дортмунд) си връща белгиец
Борусия (Дортмунд) си връща белгиец

Торган Азар най-вероятно ще се завърне в Борусия

Той добави, че футболистите остават крепко стъпили на земята, поради обстоятелството, че би трябвало да завоюват оставащите си пет мача от шампионата, с цел да са сигурни, че ще заемат първата позиция в края на сезона.

" Не успяхме да спечелим всичките си предходни пет мача като посетител. Но, в случай че не печелехме като посетители, нямаше да сме тук сега. Знаем, че можем и ще би трябвало да го покажем в последните си две гостувания, с цел да реализираме задачите си. Победихме Бохум мъчно за Купата на Германия, атмосферата ще бъде гореща и несъмнено ни чака сложна задача, само че ще излезе със здравословна доза самочувствие ", съобщи още Един Терзич.

" Най-важна е идната крачка. Подготвени сме добре, момчетата упражняваха доста съществено през седмицата. Можем да подобрим обстановката си на следващия ден вечер, само че това ще се случи единствено, в случай че вземем трите точки ", добави наставникът на Борусия (Дортмунд).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР