Борусия (Дортмунд) проявява интерес към нападателя на Олимпик Лион Мемфис

...
Борусия (Дортмунд) проявява интерес към нападателя на Олимпик Лион Мемфис
Коментари Харесай

Мемфис Депай може да замести Санчо

Борусия (Дортмунд) демонстрира интерес към нападателя на Олимпик Лион Мемфис Депай, който би трябвало да размени очакващия се да напусне Джейдън Санчо. Името на англичанина се свързва най-много с трансфер в Манчестър Юнайтед, като се чака той да премине на " Олд Трафорд " през това лято. Депай, който е някогашен футболист на " алените дяволи ", пък желае да напусне Лион, откакто тимът не съумя да се класира за присъединяване в Шампионска лига през идващия сезон.

Според Bild от Дортмунд са подготвени да предложат към 40 милиона евро за правата на нидерландския нападател. 26-годишният футболист съумя да направи нова добра акция с екипа на " хлапетата ", макар че бе преследван от травми през по-голямата част от сезона. Той има 18 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 14 гола и е записал още 2 асистенции. Смята се, че от " Сигнал Идуна Парк " демонстрират интерес и към футболиста на Лил Жонатан Иконе.

Интересът на Юнайтед към Санчо пък продължава да пораства и по всичко проличава, че от " Олд Трафорд " ще насочат нова оферта за футболиста. Наскоро се заприказва обаче, че от Борусия са сложили краен период на британския отбор за прехвърлянето. Германците желаят всичко да е ясно до 10 август, когато тимът ще отпътува за Швейцария, където ще организира предсезонната си подготовка.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР