Борусия Дортмунд организира първото предсезонно турне в Съединените щати от

...
Борусия Дортмунд организира първото предсезонно турне в Съединените щати от
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд планира предсезонно турне в САЩ

Борусия Дортмунд провежда първото предсезонно турне в Съединените щати от четири години насам през лятото, като контролите ще включват среща с Манчестър Юнайтед в Лас Вегас, заяви ДПА.

От Дортмунд обявиха, че тимът ще посети няколко града в западната и междинната част на Съединени американски щати от края на юли и ще играе против Юнайтед на 30 юли на стадион " Алиджънт " в Лас Вегас.

Спортният шеф Себастиан Кел сподели, че клубът ще завърши пътуването през идващите седмици, защото стремежът е към " съвършената композиция сред тренировки и мачове, както и взаимоотношение с локалните хора ".

Това е общо четвъртото пътешестване на Дортмунд до Съединени американски щати и първото от 2019 година, като пандемията от ковид не разрешава сходни действия през идващите години.

" Сещам се с огромно наслаждение за лятото на 2016 година, когато играхме против Манчестър Юнайтед пред огромна аудитория в Шанхай по това време ", сподели ръководещият шеф на Дортмунд Карстен Крамер.

„ Сега чакаме с неспокойствие да се върнем в Северна Америка, където пазарът става все по-голям в навечерието на Световното състезание през 2026 година и ентусиазмът за футбола пораства. Не единствено, че " Алиджънт Стейдиъм " наподобява ужасно извън, само че и въодушевените почитатели в Съединени американски щати, които ни липсват от последното ни посещаване, ще подсигуряват, че мачът в Лас Вегас ще заеме особено място в историята на Борусия Дортмунд ", сподели още Крамер./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР