Борусия (Дортмунд) иска да разбере възможно най-скоро колко още ще

...
Борусия (Дортмунд) иска да разбере възможно най-скоро колко още ще
Коментари Харесай

Сагата е към своя край: Бъдещето на Халанд става ясно до дни

Борусия (Дортмунд) желае да разбере допустимо най-скоро какъв брой още ще може да разчита на своята звезда Ерлинг Халанд и съгласно вестник " Билд " управлението е привикало норвежкия нападател, с цел да чуе желанията му. Поради това той е извикал татко си и сътрудника си Мино Райола за първа среща с представителите на клуба по въпроса идната седмица.

Според " Билд " Борусия е поискала среща с бащата на Халанд и неговия сътрудник Мино Райола, с цел да могат да потвърдят желанията на футболиста да напусне тима идващото лято, макар обстоятелството, че договорът му изтича през 2024 година

Клаузата за откупуване на Халанд е 75 милиона евро, които футболистът одобри в подмяна на това, че не постанова прехвърлянето си от Борусия през първите два сезона. Това съглашение изтича в този момент и по тази причина клубът от Дортмунд желае да знае допустимо най-скоро ситуацията на един от най-търсените нападатели, отбелязва " Труд ".

Месец януари може да се окаже решителен за Халанд, който дружно с Мино Райола да изслуша другите предложения, които са получили, и в последна сметка да заложи на договаряния с един от огромните клубове, които желаят да привлекат нападателя. Барса и Реал (Мадрид) са измежду любимците.
 Ман Юнайтед се отхвърли от Халанд, норвежецът подписва с Реал (Мадрид) на 1 юли
Ман Юнайтед се отхвърли от Халанд, норвежецът подписва с Реал (Мадрид) на 1 юли

Ман Сити и Барса също не са се отказали от голмайстора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР