Борците в свободния стил ще бъдат с трима дебютанти на

...
Борците в свободния стил ще бъдат с трима дебютанти на
Коментари Харесай

Борците с трима дебютанти в свободния стил на Евро 2018


Борците в свободния жанр ще бъдат с трима дебютанти на Европейското състезание в Каспийск (Русия), което е от 30 април до 6 май.

При най-леките до 57 кг ще започва Микяй Наим, международен вицешампион при младежите до 23 година и втори на континентално състезание при юношите. В кат. до 86 кг ще се бори юношеският национал Мехмед Гази, а натурализираният у нас чеченец Али Умарпашев ще спори за оценките при 70-килограмовите.

В състава са още международният и европейски вицешампион за 2013-а Владимир Дубов (61), който тази година за трети път стана притежател на златния пояс "Дан Колов", както и Мирослав Киров, бронзов медалист на Евро 2014 при мъжете.

Вчера отборът, воден от старши треньора Серафим Бързаков и помощника му Андон Шейтанов, отпътува за чеченския град Хасавюрт, където ще остане на лагер до старта на шампионата.

От през днешния ден женският ни народен отбор е на подготовка в Благоевград до заминаването за шампионата, а мъжете в класическия жанр упражняват в Самоков. Техните сформира ще бъдат избрани по-късно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР