Борците срещу задкулисието, корупцията и неправдите съвсем ошашкаха народа. Това

...
Борците срещу задкулисието, корупцията и неправдите съвсем ошашкаха народа. Това
Коментари Харесай

Караянчева: Лесно е да плямпаш по социалните мрежи и да хвърляш безпочвени обвинения

Борците против задкулисието, корупцията и неправдите напълно ошашкаха народа. Това написа в профила си в обществената мрежа някогашната председателка на Народното събрание Цвета Караянчева.

Според нея е елементарно да се плямпа по обществените мрежи или по малкия екран, само че е мъчно да се носи политическа отговорност.

Ето какво тъкмо написа Караянчева в профила си във " Facebook ":

" Всеки някъде се среща, шепти по кюшетата, предлага пари против поддръжка. За една седмица научихме доста: кой в чий офиса е ходил, защо се е пазарил и какво е предложил.

Ама нали сте новият морал, нали работите за суверена, нали всеки от вас е избавител на същия този суверен? / пази Боже!/
Хубаво. Ваше право.

Но единствено да сме наясно, че вашите грехове не са наши и не ни ги преписвайте, не ни наричайте мафия, токсични и подмолни! Това са вашите прилагателни с цел да прикриете личното си изтощение.

Защото е елементарно да плямпаш по обществените мрежи или по тв екрана да хвърляш безпочвени обвинявания, само че когато би трябвало да се понесе политическата отговорност, търсите причина да се скатаете и да обвините различен за това. Такива като вас, суверенът назовава лъвове с миши опашки! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР