Борнемут изненада специалистите в Англия като победи Арсенал в среща

...
Борнемут изненада специалистите в Англия като победи Арсенал в среща
Коментари Харесай

Загуба номер 6 за Арсенал, столичани без успех през 2018 година

Борнемут изненада експертите в Англия като победи Арсенал в среща от Висшата лига. Битката на стадион " Дийн Корт " приключи при резултат 2:1 за домакините.

Гостите поведоха посредством Бейерин, само че позволиха цялостен поврат, с попадения на Уилсън и Айб във вратата си.

 Снимка 333979
Източник:

Така нещастието за Арсенал от началото на сезона е цялостна, като тимът е без турнирен триумф през годината. В момента съставът от Лондон заема шесто място, на пет точки от Топ 4, а Борнемут е измежду съставите, борещи се за оцеляването си.

 Снимка 333351
Източник:

Гостите от Лондон не престават с неувереното си показване през този сезон, като нямат победа от 28 декември, когато подчиниха Кристъл Палас, след което записаха три равенства и една загуба във всички шампионати.

Арсенал към този момент е навън от ФА Къп. За похлупак през днешния ден звездата на отбора Алексис Санчес даже не попадна в групата за дуела, което ускори в допълнение спекулациите за възможен негов предстоящ трансфер.

 Снимка 331951
Източник:

За домакините това бе първа победа от 11 кръга, като тя пристигна по трагичен метод - с поврат в резултата от 0:1.

Ектор Бейерин се възползва от добър пас на Иуоби в 52-ата минута и откри резултата.

В рамките на единствено 4 игрови минути обаче - сред 70-ата и 74-ата домакините стигнаха до успеха, след попадения на Уилсън и Айб, очевидно изненадали оптимално Арсен Венгер, който изгледа и този мач на Арсенал от трибуните.

 Снимка 333978
Източник:

За да останат в битката за топ 4, гостите би трябвало да подобрят представянето си на открито, където досега имат единствено три победи при негативна голова разлика. Днешният мач напълно не спомогна за заличаването на този пасив.

 Снимка 333977
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР