Борнемут и Уест Хем произведоха зрелище в най-добрите традиции на

...
Борнемут и Уест Хем произведоха зрелище в най-добрите традиции на
Коментари Харесай

Голът, който разбуни духовете в Англия по Коледа

Борнемут и Уест Хем създадоха представление в най-хубавите обичаи на " Боксинг дей ", завършвайки 3:3 между тях. Двубоят мина през два цялостни обрата и не остави футболен почитател на Острова, който да си спести въпроса: " Съвсем по разпоредбите ли " черешките " се добраха до точката? "

В съдийския протокол от срещата е записано, че Калъм Уилсън е създател на изравнителния гол в 4-ата минута от добавеното време. Още дълго обаче ще се спори дали въпросното попадение, което първо бе анулирано поради засада, а след това прието, трябваше да се зачете.

При въпросната обстановка Нейтън Аке насочи паралелен пас с глава към вратарското поле, а стражът на Уест Хем Адриан бе отстранен. Първоначално реферите не признаха гола, защото решиха, че Уилсън е бил засада таман в този момент. След малко заседание сред основния рефер Робърт Медли и неговият асистент двамата взеха решение да признаят гола, чийто телевизионни повторения демонстрират, че Уилсън в случай че не е в засада, то сигурно си служи с ръка, с цел да отклони кълбото в мрежата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР