Борисов предложи на ПП-ДБ да си намерят, ако решат, отнякъде

...
Борисов предложи на ПП-ДБ да си намерят, ако решат, отнякъде
Коментари Харесай

Борисов: На 8 март се разбираме за коалиционното споразумение, ако не – на избори

Борисов предложи на ПП-ДБ да си намерят, в случай че решат, отнякъде другаде поддръжката на 69 депутати
ГЕРБ ще извърви пътя – на 5 март съдружното съглашение ще бъде показано на партията, а на шести – ден по късно, и на ПП-ДБ. Документът ще бъде показан и на срещата на Европейската национална партия в Букурещ.

„ И на 8 март се разбираме, в случай че може. Ако не – гласуваме оставката на Денков и отиваме на избори “. Това съобщи пред публицистите в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Наблюдавам ги сътрудниците – те към този момент са в предизборна акция. Да им кажа, че мен напълно не ме интересува по какъв начин ще се споделя някаква партия. Ние сме партия за „ европейско развиване на България “, а Европа работи с съдружни съглашения. Не със сглобки, не със удължения, не със сварки… Затова ние ще проявим самообладание и ще извървим пътя на европейските солидни партии “, акцентира водачът на ГЕРБ.

До 8 март Николай Денков и Мария Габриел би трябвало да са подготвени и с оценките на обособените министри.

„ Ако сме се разбрали, вървим напред. Ако не сме се разбрали – гласуваме оставката на Денков и отиваме на избори. Така както те са споделили на 5 стр. в меморандума. Търпеливо се опитваме да преглътнем предизборната им акция и квалификациите. Защото като си отворим устата за всичко, ще стане много грозно “, сподели още Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР