Борисов и ДПС започнаха да използват изборната администрация в своя

...
Борисов и ДПС започнаха да използват изборната администрация в своя
Коментари Харесай

Хората на Цветанов: Борисов и ДПС използват изборната администрация в своя полза

Борисов и Движение за права и свободи започнаха да употребяват изборната администрация в своя изгода за идните избори. Това акцентират в днешната си позиция Републиканци за България. Повод за това са скандалните две решения на Общинската изборна комисия - Плевен, доминирана от представителите на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

"Тя погази закона като отхвърли на два пъти да записва претендента на Политическа партия „ Републиканци за България “ за кмет на кметство Николаево, макар че същият дава отговор на всички условия за това ", акцентират от партията на Цветан Цветанов.

"Очакваме Централната изборна комисия да постанови решение, с което да анулира незаконосъобразния отвод на ОИК-Плевен. Трябва да се има поради, че решението на ЦИК по този проблем ще бъде самобитен лакмус за идните парламентарни избори. Настояваме и за незабавната оставка на ръководителя на ОИК – Плевен - Ярослав Николов Димитров. Действията му досега демонстрират, че той е незапознат, умишлено нарушава изборното законодателство, работи в услуга на тайната коалиция ГЕРБ-ДПС и не е в положение да обезпечи почтен и обективен избирателен развой в кметство от мащаба на Николаево ", означават още Републиканци за България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР