Борисов, хората идват, за да метат, отсече Арман Бабикян от

...
Борисов, хората идват, за да метат, отсече Арман Бабикян от
Коментари Харесай

На площада ехти: Днес ще бъде последният ден на мирен протест! Хората идват, за да метат ВИДЕО+СНИМКИ


„ Борисов, хората идват, с цел да метат ”, отсече Арман Бабикян от „ Отровното трио ”, който пръв се качи на трибуната на митинга в 55-я ден на гражданско неодобрение.

Цитирайки съидейника си от триото проф. Велислав Минеков, Бабикян надъха хората ден преди оповестеното за велико национално въстание гражданско неодобрение, планувано за 2 септември.

„ Нашето самообладание разреши страната ни да бъде завладяна от корупция и всекидневно принуждение. Оковани във философията на оцеляването допуснахме да бъдем съучастници на престъпна власт от необразовани и крадливи субекти. Случайни уроди диктуват унищожената правдивост и персонален разцвет. Можещият беше ограбен, мислещият оставен в мизерия, съзнателният изгонен в чужбина.

Време е ви споделям, време е!

Днес ще бъде последният ден на кротичък митинг. Започнахме трима, пожелаха го хиляди. Пожелахме с мир да спечелим война, светът не познава сходно събитие. Силата на нашето самочувствие за правдивост е оръжието, с което ще завърнем държавността и националното ни самочувствие. Освободители не очаквайте, няма, няма и да има. Ние ще бъдем освободителите ”, прочете Бабикян, написаното от професора.

Бабикян анонсира, че на следващия ден следва окупация на Народното събрание до реализиране на поставените претенции – оставка на държавното управление, оставка на Бойко Борисов, оставка на основния прокурор Иван Гешев и почтени и свободни избори.

„ Страшен боязън тресе кочината ”, съобщи незабавно откакто Бабикян слезе от трибуната проф. Велислав Минеков. Той уточни, че единствено за половин ден през днешния ден в София са докарани 8 хиляди души полиция от цялата страна.

„ Премахваме ги и се запътваме към почтени и свободни избори. Нищо повече не желаеме ”, заключи проф. Минеков.

По-рано през днешния ден във Варна се организира протестно шествие с факли. Много от участниците в демонстрацията, отправила се към входа на Морската градина, ще потеглят към София, с цел да се включат във всенародното въстание на следващия ден.





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР