Борисов е на предизборна среща със симпатизанти в Плевен. Водачът на

...
Борисов е на предизборна среща със симпатизанти в Плевен.
Водачът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Асен Василев излиза като от часовниче с кукувичка и казва: с 20% вдигнахме пенсиите

Борисов е на предизборна среща със симпатизанти в Плевен.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 15-ти МИР – Плевен Тачев съобщи, че за него е голяма чест да е отпред. " Г-н Борисов, треторазрядните състезатели, които управляваха - стопираха жизненоважната автомагистрала, крадяха и последното левче. Всички плевенчани, които мислят за постоянна България, ви поддържат. Само ние можем да изведем страната по пътя на постоянното развиване ", сподели той и прикани на 2 април хората да гласоподават с бюлетина номер 2.

Над 402 милиона са разплатени по инхаус договорите, които за тях бяха неприятни - са разплатени, съобщи Николай Нанков.

Ако автомагистрала Хемус беше лесна за правене, то Тодор Живков нямаше да я направи единствено до Правец. Когато взехме решение да я вършим, знаехме, че единственият метод е посредством инхаус процедури - проектираш, строиш, проектираш, строиш, тъй като другояче щяхме да обезлюдим Севера. Взимат ви мандатите, тъй като сте незначими, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му на всички места по медиите е министър Шишков, който прави внушения без да му се зададе и един журналистически въпрос. " Шишков е платил предплатено 105 милиона лв. на Желев. Аз няма да съм повече министър председател и не ми пука какво ще каже, само че като жител съм засегнат ", отсече Борисов.

По думите му ГЕРБ изрично бие другите партии, всяко тяхно проявление е вреда. " Колкото и да е поръчков един публицист, би трябвало да пита Асен Василев за какво инфлацията е скочила 4 пъти ", съобщи още Борисов и добави, че дефицитът е 7%, страната е задлъжняла с милиони, а Христо Иванов приказва за някаква Еврозона, ще станат смешни, в случай че се покажат.

Оптимистичното е, че Плевен е преди всичко по лекари на глава от популацията, съобщи Борисов.

Без Автомагистрала " Хемус ", без път - просто Северът няма никакъв късмет. 2 години не са поддържани пътищата, всичко е разрушено. По нашите автомагистрали минават по 50 000 автомобила, всичко би трябвало да се поддържа, а те изпуснаха претрупаните камиони да минават при температура на асфалта над 30 градуса ", изясни водачът на ГЕРБ.

Той сподели отчет на Българска народна банка, че търсенето и предлагането на българските артикули ще понижават. " Настоявам Радев и служебните министри да извадят какво има в портфейла на България и с какво се разполага. Асен Василев излиза като от часовниче с кукувичка и споделя: с 20% вдигнахме пенсиите и се прибира без да му се задава един въпрос. Не може да си визиите какво бълват оръжейните ни фабрики, другото е, че ние сме един от най-големите експортьори на ток в Европа ", изясни Бойко Борисов.

" Който ви каже, че ще има АЕЦ " Белене " - просто ви лъже. След войната и след експанзията на Путин няма даже късмет да се приказва. Приехме закон и в Козлодуй ще се вършат два нуклеарни реактора. Съжалявам, само че който ви споделя друго - ви лъже ", отговори Борисов на журналистически въпрос.

Ще създадем всичко допустимо след 2 април да има държавно управление и се надявам на разсъдък в политиците.Всички можем между тях, само че не желаеме с Политическа партия, сподели Бойко Борисов и добави, че би трябвало да има постоянно държавно управление, с цел да може да се поеме ангажимент. На Радев му е доста мъчно, тъй като като отиде някъде и знае, че няма партия - целият ангажимент е негов. Разединителните линии са толкоз огромни, че единствено ни втвърдяват. След като не желаят с положително - по този начин да бъде. Вместо хората в този момент да си готвят манджите, са пристигнали на партийно заседание, изясни той.

Единственият към грях към българите е, че ви научих да карате по автомагистралите без пари, сподели Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР