Борисов да си даде имунитета, ако наистина няма притеснения по

...
Борисов да си даде имунитета, ако наистина няма притеснения по
Коментари Харесай

Цветанов: След като Борисов е невинен – да си даде имунитета

Борисов да си даде имунитета, в случай че в действителност няма терзания по „ Барселонагейт “. Това сподели Цветан Цветанов, ръководител на Републиканци за България, в „ Денят с Веселин Дремджиев “.

„ Спомням си Христо Иванов и всички водачи на Демократична България и Политическа партия споделиха, че случая „ Барселонагейт “ ще бъде заметен под килимчето, както сме привикнали да го следим. В момента точно от тях се предлага вид да се направи анкетна комисия, с цел да не се даде имунитета на Борисов. Защо, в случай че ти си почтен “, попита водачът на Републиканци за България. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия „ Републиканци за България “.

Той предложи на Борисов да си даде имунитета както вършат всички политици, от времето, от когато ГЕРБ е в Народното събрание от 2009 година

„ В момента излиза, че Борисов ще бъде изключение. Това е още едно доказателство, че Борисов мисли единствено за себе си, тъй като през вчерашния ден има повдигнато обвиняване на кмета на Стамболийски, през днешния ден на кмета на Варна. Имаше ли сходни шпалири, които да се вършат в съответните прокуратури, и дали Борисов и ГЕРБ застават зад тези кметове “, попита Цветанов.

Етикети: барселонагейтБойко БорисовЦветан Цветанов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР