Борислава Христова и Сепси записаха нов успех в румънското първенство

...
Борислава Христова и Сепси записаха нов успех в румънското първенство
Коментари Харесай

Успех за Борислава Христова и Сепси в Румъния, победи за българките в Исландия

Борислава Христова и Сепси записаха нов триумф в румънското състезание - над Муреш след 115:62 вкъщи в мач от 20 кръг в шампионата.

Националката обнови персоналния си връх в румънския хайлайф с екипа на Сепси, откакто се регистрира с 25 точки, допълнени от 2 битки, 4 асистенции и 1 открадната топка за 23 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си Борислава Христова бе 5/8 от приблизително разстояние и 5/6 от тройката.

На 18 март Борислава Христова и отборът й ще излязат против Арад на Ива Георгиева.

Победи записаха българските баскетболистки в исландското състезание.

В елита Карина Константинова и Кефлавик победиха Хаукар с 85:64 в мач от 24-ия кръг. Тимът е с 21 победи и 2 загуби, а на 12 март Константинова и компания ще бъдат посетители на Нярдвик.

Константинова стартира измежду титулярите приключи с дабъл-дабъл - 16 точки, 11 битки, 3 асистенции и 1 отнета топка за 37 минути престой на паркета. При стрелбата си тя бе 3/10 от междинна отдалеченост, 2/9 зад дъгата и 4/4 от линията за осъществяване на наказателни удари.

Преслава Колева и Шнайфел надделяха Атина със 75:61 в мач от 25-ия кръг. В групата на домакините не бе Йолана Косса. Колева стартира в стартовата петица и остана в игра 30 минути. За това време някогашната националка до 20 години записа 4 точки и 7 битки. При стрелбата си тежкото крило бе 2/8 отблизо разстояние и 0/1 от тройката.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР