Борислав Велев постигна огромна и много категорична победа в главната

...
Борислав Велев постигна огромна и много категорична победа в главната
Коментари Харесай

MAX FIGHT 54: Борислав Велев – Рой нокаутира Григор Сарахунян след осем рунда

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Борислав Велев реализира голяма и доста безапелационна победа в основната среща на бойната верига MAX FIGHT 54, нокаутирайки Григор Сарахунян. Рой, както е именуван Велев, беше по-активният от двамата през цялото време и пласира доста повече комбинации, които можеха да приключат мача надалеч по-рано, само че Сарахунян показва извънредно сърце и издръжливост.

С успеха Велев взима и целия хонорар от дуела – спогодба сред двамата.

Велев прати противника в нокдаун в края на първия рунд с превъзходен ляв ъперкът в тялото. Въпреки тежкото проваляне, което можеше да му донесе загуба след едвам 3-4 минути бокс, Сарахунян се изправи и продължи борбата.

Редувани леви и десни крошета, Рой нанасяше до третия рунд. Наказателната акция на боксьора продължи по-натам, Сарахунян беше разтърсен, а и се нуждаеше от здравна помощ за кръвотечението над окото в края на третия рунд.

Арменският боксьор се оказа на пода още веднъж в края на четвъртия рунд, само че въпреки всичко откри сили да е задържи на крайници при оставащите 45 секунди. След това Велев загуби зъбната си гума и играта се накъса.

Следващите два рунда минаха равностойно и с по-малко нанесени удари. И двамата бойци пропуснаха положителни шансове да нанесат жестоки попадения в многото си разменени в тези минути удари.

В последната минута на седмия рунд Сарахунян беше пратен в нокдаун след композиция от крошета на Велев. Независимо от поетите провали, Григор продължи борбата. Рой направи акция в края на рунда, само че нямаше триумф.

3-4 следващи леви крошета отново повалиха Сарахунян в осмия рунд и съдията взе решение да спре мача с техническа победа за Рой.

 

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР