Борислав Цонев отново ще бъде играч на Левски. Халфът се

...
Борислав Цонев отново ще бъде играч на Левски. Халфът се
Коментари Харесай

Левски се разбра с Борислав Цонев, чака и френски защитник

Борислав Цонев още веднъж ще бъде състезател на Левски. Халфът се разбра със " сините " и през днешния ден или на следващия ден би трябвало да парафира публично. 25-годишният футболист е свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с Интер (Запрешич).

Офанзивният футболист е едно от имената, което треньорът Георги Тодоров държи да има в състава си.

Това ще бъде втори негов престой на " Герена ". Полузащитникът дебютира със синята фланелка на 27 май 2011 година при домакинската победа с 3:0 над Монтана. Боби Цонев има 42 мача за Левски и 5 гола.

Засега надалеч от " Герена " остава братът на Борислав - Радослав. Той е благосъстоятелност на Лече.

Днес към Левски би трябвало да се причисли и бранителят Живко Атанасов. 29-годишният защитник също е младеж на " сините ", само че няма формален мач за първия тим.

Столичани чакат и френски централен бранител, написа " Тема спорт ". Той е бил препоръчан на Георги Тодоров и треньорът го е харесал. Въпросният състезател може да се причисли към отбора в идващите дни.

ТОПСПОРТ към този момент Ви заяви, че Мартин Райнов също може да се завърне в Левски. Универсалният състезател е имал предложение от Нефтчи (Баку), само че до договорка по този начин и не се е стигнало. Халфът ще изчака още малко и в случай че няма развиване по негов трансфер в чужбина, още веднъж ще облече синята фланелка.
 Хиндлиян: Явно е строга загадка кой заплати заплатите в Левски
Хиндлиян: Явно е строга загадка кой заплати заплатите в Левски

" Наско Сираков няколко пъти се обявява като поръчител за бистрота "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР