Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана

...
Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подаде оставка!

Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана ясно след днешния Изпълком. Михайлов разгласи самичък новината.

" Тук ми наподобява по-нормално да приказваме, в сравнение с през последните няколко дни. Подавам оставка! Въпреки късото време, изпълнихме тактики за устойчивото развиване на българския футбол. Да, националният тим не се показа на равнище. Всичко останало, което е зависело от мен и БФС е изпълнено.

Изградихме система за развиване на гении, подобрихме шампионатите под шапката на БФС, вършехме всичко в интерес на клубовете. Написахме анекс с телевизионните права. Продължихме вложения в инфраструктурни планове. Както дадох обещание, организационната конструкция на БФС бе. Щяхме да създадем повече, в случай че не се бяхме трансформирали в отдушник на българското състезание. Нито един клуб не ми е изискал оставката, а мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати, футболът е за почитателите, само че футболните делегати избират президента.

Пожелавам на публицистите да не се месят в работите на идващия президент ", съобщи Михайлов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР