Борислав Аврамов, брат на депутата Димитър Аврамов от ДПС, е

...
Борислав Аврамов, брат на депутата Димитър Аврамов от ДПС, е
Коментари Харесай

Разследват брат на депутат от ДПС за убийството на данъчния Иво Стаменов

Борислав Аврамов, брат на депутата Димитър Аврамов от Движение за права и свободи, е измежду разследваните за убийството на данъчния Иво Стаменов в София.
Група от трима души, измежду които и Аврамов, са арестувани на 3 юли при профилирана интервенция на ГДБОП, заяви прокуратурата.
Според събраните доказателства групата е решавала посредством брутални силови дейности (и против солидно заплащане) финансови разногласия в интерес на някоя от страните, поемала е и е изпълнявала поръчки за „ наказателни акции “ против съответни хора, или е възлагала осъществяването им на трети лица, прецизираха от обвиняването.
Събрани са доказателства, че групата е възлагала поръчки за следене и нанасяне на побой над убития на 19 декември 2017 година в София шеф на звено „ Фискален контрол” в Национална агенция за приходите Иво Стаменов .
Както е известно, той бе убит измежду бял ден в центъра на София на 19 декември м.г. и по-късно умря от раните си. До момента обаче Министерство на вътрешните работи не разполага със обвинен за стрелбата.
В тази връзка от спецпрокуратурата прецизират, че " измежду главните задания на проверяващите активността на незаконната група е да открият дали нейни участници, или лица, на които са възлагани поръчки за насилствени дейности, имат връзка с покушението над данъчния чиновник ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР