Бориса Тютюнджиева се похвали с ново дупе в социалните мрежи,

...
Бориса Тютюнджиева се похвали с ново дупе в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева си ремонтира дупето

Бориса Тютюнджиева се похвали с ново дупе в обществените мрежи, видя HotArena.

26-годишната моделка се подложи на модерната процедура лифтингиране , с цел да реализира по този начин мечтаното от нея бразилско дупе. Чрез неповторимата машина Venus Legacy е повдигнала задните си елементи. 

Тютюнджиева не си разрешила да се оплаква, макар, че процедурата не е от най-приятните. Тя работи чрез вакуум, който развива температура до 47 градуса върху кожата на тялото.

Във Facebook тя не пропусна да благодари на експертите, изтъквайки, че идеално гладката кожа постоянно ще е на мода. Оказа се, че преди Бориса, други две родни звезди са се подложили на скъпата процедура . А точно Алисия и Ася Капчикова.

Красавиците останали удивени от бързия резултат и не пропуснали да споделят какъв брой ефикасна е процедурата. Както и какъв брой скъпа е. Феновете на Алисия даже останаха сюрпризирани, че любимката им се е подлагала на сходна намеса, защото резултатът наподобява извънредно натурален. И подухва мисли за постоянни тренировки в залата.

Бориса пък от дълго време желала да поправя дупето си, защото страдала от комплекс, че е плоско . И не задоволително сексапилно, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР