Борис Таблов - българският лекар в Германия, който от началото

...
Борис Таблов - българският лекар в Германия, който от началото
Коментари Харесай

Наш лекар в Германия: За да се спасим от новия щам на К-19 в следващите 2-3 седмици....

Борис Таблов - българският доктор в Германия, който от началото на пандемията вади данни за ковид, проговори и за новия вариант на ковид.

Ето какво написа той на стената си във Facebook:
Да обсъждаш разпределяне на ограниченията когато знаеш, че в къщата ти към този момент има разновидност, която заразява повече хора, с вярата, че ще я спреш, е като да предизвикаш лавина на ската, на който си, с цел да видиш дали ще те подмине. Може и да стане, само че ще е резултат на шанс, а не на разсъдък.

Причината Германия да удължава локдауна е тъкмо мнение на част от специалистите, че в случай че има времеви прозорец, в който може да се блокира разпространяването на въпросния мутирал вариант, който предизвиква много главоболия на Острова, това са идващите 2-3 седмици. След това ще е късно.

В тази връзка, в случай че въпросната разновидност плъзне из България, на фона на отворени учебни заведения, заведения и така нататък, само божието божество ще може да ни защищити от нова вълна.

Тъй като към момента нямаме дейно лекуване за тежките случаи и губим битката за живота им в неудовлетворително огромен % от тях (това е печалния опит и от надалеч по-развити здравни системи, като тези в Англия, Съединени американски щати, Германия и т.н.) е хубаво всички специалисти вирусолози, имунолози, инфекционисти, ресторантьори ясно да заявят, че те ще поемат отговорността за изгубените човешки живота, в случай че шанса реши да ни обърне тил.

Да кажеш, че медиците трябвало да се смирят, тъй като било време на заведенията да поработят е също толкоз перверзно едвам обикаляш по студията и да твърдиш, че вирусът би трябвало да бъде оставен да си циркулира свободно, когато не си затворил нито един чифт угаснали човешки очи гледали те с вяра, че можеш да окажеш помощ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР