Борис Павлов 10 години живее, учи и работи в чужбина.

...
Борис Павлов 10 години живее, учи и работи в чужбина.
Коментари Харесай

Борис Павлов е на 30 години и се завърна в България. Вижте защо

Борис Павлов 10 години живее, учи и работи в чужбина. След като приключва своето обучение, няколко години работи като капиталов банкер в Париж, Ню Йорк и Лондон.

Следва първия си бакалавър по използвани финанси във Франция и втория по интернационална стопанска система. Има две магистърски степени – компетентност финанси в Париж и право в Лондон.

Кариерата му го води до меката на капиталовите банкери, а точно на „ Уолстрий “, Ню Йорк.

„ Като банкер една от задачите ми беше да работя в капиталова банка в Ню Йорк. Усещането да заставам пред седем монитора и да съм част от динамичността, когато нещо стане на пазарите, е едно ужасно преживяване “, споделя 30-годишният Борис Павлов в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg .

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЖИВОТА НА БОРИС ПАВЛОВ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
 Борис Павлов Борис Павлов
След Ню Йорк, Борис работи една година в Лондон, само че взема решение, че към този момент е време да осъществя идната си цел, а точно да развие собствен личен бизнес.

Той е уверен, че България е място с капацитет за нови хрумвания.

Така се прибира и дава старт на Flat manager - компания за ръководство на парцели в Airbnb, която развива извънредно сполучливо.

Успешен в България: задачата допустима, историята на доктор Бо

Българската компания, в която са вложени 22 милиона

„ След като прекарах толкоз време в чужбина, виждам неща, които тук към момента не са осъществени.

Фактът, че доста бързо се разраснахме - започнахме с 2-3 клиента, а година и половина по-късно имаме над 100, демонстрира, че в България в действителност има пазар за услуга като нашата “, показва изпълнителният шеф на Flat manager.

Формулата за триумф на Борис Павлов включва положително мислене, слагане на високи цели и усилена работа.

„ Откакто стартирах личен бизнес, рядко ми остава време за отмора. Работата ни е 24/7, само че за жалост би трябвало да се вършат жертви, не може всичко да се случва по този начин, както желаеме “, споделя с усмивка той.

В самото началото Flat manager се занимава с ръководство на жилища в Airbnb.

Във видеото нагоре вижте какво още споделя Борис Павлов в изявление за Vesti.bg

Ако човек има подобаващ апартамент в центъра на София, желае да го употребява понякога или би желал да изкарва спомагателен доход, го дава на FM.

Имигрант демонстрира България на света в 3 минути

„ Нашият екип преценя дали парцелът е подобаващ за кратковременен наем и против % се занимаваме с профила в Airbnb, настаняването на гостите и поддръжката на му. Добрата локация за нас е преди всичко, от голяма важност е и изгледът, както и съществуването на паркомясто “, изяснява Павлов.

Защо избрах да се върна в България?

Освен с настаняването, екипът на компанията се грижи и за цялостния престой на посетителите в България.

„ Нашата идея е да обслужим гостите си освен като им предоставим място за преспиване, а в действителност да им дадем едно необикновено прекарване в родината ни.

Насочваме ги към верните места, предлагаме им подобаващи екскурзии и те внезапно виждат, че България и София имат какво да предложат на един чужденец. Всеки един от тях си потегля задоволен от страната ни “, безапелационен е 30-годишният банкер.

Според него би трябвало една цялостна тактика за развиването на България като туристическа дестинация, тъй като несъмнено има с какво да се разпознаваем.

Как Банско съумява да притегли хиляди туристи и през лятото
 Flat manager - екип Flat manager - екип
Flat manager основава и нови артикули, като единият от тях е FM Invest – покупко-продажба на жилища или така наречен капиталови парцели, които се отдават към този момент по този метод.

„ Това е много неповторима услуга, а на българския пазар е първата сходна. Друго, с което се отличаваме е и един франчайз модел, който сме измислили и е уникален в света.

Предстои ни да отворим клон на Flat manager в Букурещ.

Очакваме до края на годината да имаме още 1-2 местоположения, а проектът за 2019 година е да пускаме по 3-4 местоположения на месец “, споделя младият българин.

Как от нулата да станеш сполучлив предприемач - историята на млад българин

Българи впечатляват милиони по целия свят с образни изкуства

Идеята е бизнесмени в най-различни градове по света да могат да отворят своя FM там, на място.

Всичките жилища ще се обслужват по еднакъв метод по този начин, че качеството на услугата да е обезпечено.

Другият нов артикул, който FM дава, е ръководство на бутикови хотели, които също са регистрирани в известната платформа Airbnb.



Във видеото нагоре вижте какво още споделя Борис Павлов в изявление за Vesti.bg

„ Имаме също по този начин и постройка с 10 жилището, които се отдават краткосрочно и към тях има coworking space. Тази услуга е подобаваща за чужденците, които пътуват и работят по едно и също време “, показва предприемачът.

Млад българин сътвори програмен продукт, който се употребява в целия свят

Със своите хрумвания и усърдие Борис Павлов потвърждава, че човек стига да има предпочитание може да осъществя всяка една своя концепция в България.

„ Тук виждам доста интелигентни и упорити младежи, които желаят да работят и имат предпочитание да съумеят, което ме радва извънредно доста. Ако човек е стимулиран ще успее, в каквото и да е начинание, всичко е въпрос на неизменност “, уверен е амбициозният Борис Павлов.

Българин прави дизайна на суперколи

Как се става водач на Airbus A320, споделя Васил Димитров

В дребното свободно време, което съумява да си открадне от натовареното ежедневие Борис обича да пътува, да опознава нови култури и да се среща с разнообразни хора.

„ Обичам да отивам на нови места. Всяка една дестинация, на която не съм бил ми е обичана “, споделя той.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР