Борис Джонсън заяви, че Западът е допуснал „ужасна грешка“ като

...
Борис Джонсън заяви, че Западът е допуснал „ужасна грешка“ като
Коментари Харесай

Джонсън: Путин остана безнаказан след Крим, това беше ужасна грешка

Борис Джонсън съобщи, че Западът е позволил „ ужасна неточност “ като е разреши на Владимир Путин да остане безнаказан при анексирането на Крим през 2014 година. В публикацията той написа, че когато през 2014 „ съветският водач е направил акт на брутална експанзия и е взел огромно парче от суверенна страна, Западът просто е позволил това да се случи “.

Джонсън също така написа, че прекратяването на зависимостта на Запада от съветските горива е аблсолютно значимо, с цел да се постави завършек на терора от Кремъл и е единственият метод Путин да бъде спрян да изнудва Запада.

Той даде обещание удвояване на вятърната и слънчевата сила във Англия, повече внимание към нуклеарната сила и поддръжка за в допълнение сондиране в Северно море.

Твърди се, че тази седмица Борис Джонсън ще посети Саудитска Арабия за договаряния за понижаване на цената на силата, само че към момента не се загатва нищо съответно, защото държавното управление е подложено на критика за този ход откакто " Риад " екзекутира 81 души през уикенда.

Междувременно се чака министърът на външните работи Лиз Тръс през днешния ден да разгласи имената на още 100 съветски жители в тесни връзки с Владимир Путин, на които ще бъдат наложени наказания според новоприетия закон за икономическата престъпност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР