Борис Джонсън се пошегува, че отстраняването му от поста британски

...
Борис Джонсън се пошегува, че отстраняването му от поста британски
Коментари Харесай

Моето отстраняване е най-големият сюжет от времето на гоблена от Байо: Джонсън

Борис Джонсън се пошегува, че отстраняването му от поста английски министър-председател е било " най-големият сюжет от времето на гоблена от Байо " - гигантска бродирана тъкан, датираща отпреди близо хилядолетие.

Джонсън, който ще напусне " Даунинг стрийт " на 6 септември, откакто беше отхвърлен от сътрудниците си от партията на торите, направи забележките по време на закъсняло празненство в събота по случай брака си, който се състоя през май 2021 година и имаше лимитирано наличие заради разпоредбите на COVID-19.

По време на тържеството в Дейлсфорд Хаус в Котсуолдс Джонсън също по този начин се пошегува, че е получил " маса писма за оставка , най-много от най-близките ми родственици ", съгласно The Times.

" Има доста благоприятни условия, които водят до произшествия , а злополуките могат да доведат до нови благоприятни условия, в това число до благоприятни условия за нови произшествия ", умно означи Джонсън по време на речта си, съгласно английския вестник.

 

 Гобленът на Байо
 

 

Според " Сън " двойката е танцувала първия си танц на караоке класиката на Нийл Даймънд " Sweet Caroline ", всекидневен химн за футболните почитатели на Англия по време на шампионата Евро 2020, а евентуално и респект към цялостното име на Кари - Каролин.

Премиерът беше заставен да се отдръпна при започване на юли, откакто възходящото отвращение на торите в последна сметка пречупи Джонсън за ролята му в абсурда с един от основните му съдружници, Крис Пинчър, който подаде оставка от държавна роля на фона на обвинявания в полово принуждение.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР