Борис Джонсън, бившият министър-председател на Обединеното кралство, обяви, че незабавно

...
Борис Джонсън, бившият министър-председател на Обединеното кралство, обяви, че незабавно
Коментари Харесай

Бившият британски премиер Борис Джонсън се оттегля от парламента на страната

Борис Джонсън, някогашният министър-председател на Обединеното кралство, разгласи, че неотложно ще се отдръпна като член на Народното събрание на страната поради отчет по абсурда " Партигейт ", оповестяват международните медии, представени от БНР.

Докладът беше направен от Комисията по привилегиите на Камарата на общините, която разследваше дали той е подвел законодателите по отношение на събиранията на " Даунинг стрийт " по време на строгите Covid ограничавания и локдауни.

Джонсън упрекна следствието на Камарата на общините в опит да го изгони, настоявайки, че комисията не е показала никакви доказателства, че той умишлено или по неволя е подвел Камарата на общините.

Бившият министър председател сподели, че е получил писмо от Комисията по привилегиите, което " дава ясно да се разбере, че са решени да употребяват производството против мен, с цел да ме изгонят от Народното събрание ".

" Тяхната цел през цялото време е да ме признаят за отговорен, без значение от обстоятелствата. Повечето членове на комисията – изключително нейният ръководителя – към този момент бяха изразили надълбоко предубедени забележки по отношение на моята виновност, преди даже да са видели доказателствата. Трябваше да се отдръпват ", означи Джонсън в просторно изказване.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР