Борис Бонев, избран за независим общински съветник, коментира пред БТВ,

...
Борис Бонев, избран за независим общински съветник, коментира пред БТВ,
Коментари Харесай

Бонев за Елен Герджиков: Имат мнозинство, независимо за кого съм гласувал

Борис Бонев, определен за самостоятелен общински консултант, разяснява пред БТВ, че е неуместно да го упрекват в колаборации или управническа поддръжка за ГЕРБ, той се усеща добре и има доста работа.

Вотът е скришен, а Бонев е кардинален човек и желае по този начин да си остане, тъй като има праволинейност в тайния избор.

По думите му, ръководещата партия знае, че няма по какъв начин да получат тази поддръжка. Бонев добави и че съставлява 40 000 души и е обикновено да бъде заместител ръководител на СОС, с цел да пази гласоподавателите си.

Обвиненията, че съм дал гласа си за Елен Герджиков и че съм му обезпечил поддръжка, не са правилни, тъй като ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация си имаха болшинство, с или без моя глас, без значение за кого съм го дал, изяснява самостоятелният общински консултант.

В края на първото съвещание на Общинския съвет бе определен новият ръководител на СОС - остарелият началник - Елен Герджиков от ГЕРБ. Той бе определен при скрито гласоподаване при дали своят вот 60 общинари с 33 гласа " за ".

" Процедурен въпрос е гласуването за ръководител на Общинския съвет, обвързван с конституирането и вършенето на работа на Общинския съвет ", разяснява Бонев.

Според него, партията, която е спечелила най-вече мандати и е ръководеща, е обикновено да има ръководител. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР