Борис Бонев години наред противопоставяше гражданския активизъм на партийния, а

...
Борис Бонев години наред противопоставяше гражданския активизъм на партийния, а
Коментари Харесай

Борис Бонев удобно забравя много екзотични безобразия, които натвори

Борис Бонев години наред противопоставяше гражданския активизъм на партийния, а по-късно самичък се трансформира в партиец и по този начин сподели лицемерието си.

Борис Бонев, който поради политическата си некомпетентност се яви на предходните локални избори без партийна листа и изхвърли в коша за отпадък гласовете на към 50 хиляди столичани. И по този начин обезпечи още 4 години опция на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация да крадат в общината. Докато Бонев се занимава с навеса на някоя и друга спирка.

Борис Бонев, който стана част от така наречен „ Коалиция на софрата “ в СОС, защото дружно общински съветници от всички групи взима в СОПФ хиляди левове всеки месец без действително да прави някаква работа. Казвам действително, тъй като другояче се събират за по един час няколко пъти месечно, откогато осветих това безсрамие, с цел да имитират активност.

Борис Бонев, който си приписа не една и две начинания на жители и други политически сили и който комфортно не помни многото екзотични безобразия, които натвори.

Борис Бонев - кмет, сър!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР