Борис бе истински лидер в племето на Шампионите. Атлетът -

...
Борис бе истински лидер в племето на Шампионите. Атлетът -
Коментари Харесай

Борис от Игри на волята подготвя приятелката си за следващия сезон

Борис бе същински водач в племето на Шампионите. Атлетът - каскадьор влизаше постоянно пръв в борбите и даваше кураж и образец на останалите със смелостта си. Юрисконсултът и тежкоатлет, той донесе смяната в племето и го сплоти. Върна Шампионите в правия път. Начело с него, племето стартира още веднъж да печели борбите на Арената. Борис е първенец в чупенето на върхове и има предпазени два върха за Гинес. Изключително силов състезател, определян от водещите за същински Супермен, който приемаше загубите с достолепие. Какви са страстите, през които минава и какви заключения и равносметки си прави след края на предаването, споделя в студиото на " На кафе “.

За приключението " Игри на волята: България “

" За присъединяване в " Игри на волята: България “ е нужна физическа подготовка, само че както виждаме има и доста играчи, които се оправят добре и напредват в играта, без да са физически готови. Затова съгласно мен тя е от голяма важност, само че по-важна е психическата резистентност. Как споделяш с хората и по какъв начин се справяш в обществения аспект на играта. На кастингите вървят доста физически мощни претенденти, само че нещо им липсва, с цел да доближат до самата игра. Затова бих споделил, че обществения аспект е по-голям “, разяснява въпроса какви качества са нужни за присъединяване в риалитито.

Причините да се запише за " Игри на волята: България “

" В живота си се занимавам със спорт и се пробвам да е на професионално равнище. Не ми липсва спортния дух в живота, само че ми беше забавно да се опитвам на подобен вид игри, в които инцидентен човек може да е наедно с мен или даже по-добър. Главната причина е, че съм подобен вид човек, на който когато нещо му стане забавно, бих желал да го опитам. Това беше претекста ми да се запиша изобщо, а вторият бе моята другарка, която е извънреден почитател на " Игрите “. Планът беше да се запишем дружно двамата. Щеше да е забавно за самото предаване, само че аз не съм по драматургията и предпочетохме да си го спестим. Затова аз влязох като тест водач. Разказал съм й всичко и тя е подала документите си за кастинг. Сега чакаме да забележим дали ще успее да премине напред, само че сигурно ще бъде добре готова “, споделя в студиото на " На кафе “ спортистът.

За подготовката, която възнамерява за приятелката си

" Тя е извънреден спортист. Но няма по какъв начин да се подготвиш душевен. Или си душевен резистентен или не си. Цял живот работиш в тази посока и в случай че се решил да станеш по-стабилен душевен, физически и прочувствено, това зависи от теб. Тя е доста темпераментна, взривоопасна и е огнен човек. От тази позиция, мисля, че за нея най-важното ще е да е търпелива с останалите и с избран вид несправедливости. Тя е извънредно честолюбива и доста ще се напряга “, разсъждава Борис.

За заразителния му смях в предаването

" Честно казано не се бях смял по този начин от години. Когато бях дете към мен всички си мислеха, че се насилям, когато се засмея по този метод. Истината е, че това е финалната ми фаза когато започвам като магаре да издавам някакви нечленоразделни звуци. Веселото е, че повлича крайник и основава лавинообразен резултат. Всеки път когато съм се засмял по подобен метод, нормално към 30-40 минути не престават всички да се смеят. В " Игри на волята “ ми се случи няколко пъти да се дръзвам толкоз доста и в племето на Шампионите, и при Приключенците. Това беше позитивната страна, че постоянно имаше такива моменти, като не всички от тях са достигнали до екран. Аз персонално съм си изкарал доста добре в " Игрите “, заобиколен от хубави хора “, разкрива каскадьорът.

Как приема загубите?

" Загубата тежи на спортиста или на треньора в мен, тъй като и трасето беше малко по-тежко в сравнение с трябваше да бъде за мен персонално, поради позиционирането на веригата. Няма значение, аз трябваше да се оправя, само че споменът е позитивен при всички положения и си остава за цялостен живот. С няколко индивида сигурно мога да се нарека другар. Разбирам се с всички, само че с някои не споделям толкоз доста, колкото с други “,  признава Борис.

" Когато излязох бях прочувствено на доста високи равнища. Излизаш от стерилна среда и попадаш внезапно във външния свят. Ядох може би след двайсет часа откакто излязох. Сядах, мислих, почивах си, чух се с околните, проведох си прибирането… “, разяснява въпроса по отношение на глада и дали е бил от огромно значение за него.

За интереса от страна на почитатели

" Почти няма ден на открито, в който да не ме спрат няколко пъти инцидентни минувачи на улицата и 100% при тези срещи си потеглям с усмивка. Хората са извънредно положителни, споделят хубави неща и желаят да им описвам. Аз съм си 100% подобен какъвто съм вътре и на открито. Мразя да се карат към мен, пробвам се да обединявам хората и да дам повече от себе си. Една от неприятните случки беше точно с храната, която беше вкарана. За тези две седмици на Реката, аз олекнах с съвсем 14 кг. Заслужено си понесохме наказването. Всички от околните ми хора ме подкрепяха и съм получил единствено опора от тях. “

За дейностите свързани с щедрост

" Едно от първите неща, които направих след " Игрите “ бе подготовката ми за това предизвикателство. Нарекохме го 24 часа Crossfit предизвикателство " Мърф “. Кръстена е на един лейтенант и самата подготовка включва 1600 м тичане, 100 набирания, 200 лицеви опори, 300 клека и 1600 м тичане още, с жилетка с тежести от 9 кг. Целта беше 4 души да се редуваме на всеки час и да създадем тренировката по 6 пъти на човек в границите на 24 часа. Успяхме и тя беше за да притеглим интерес, който желае да опитва. Бяхме оставили кутия за дарения, събирайки пари за учебно заведение в квартала, където се намира залата ни. Целта ни бе да закупим нови уреди и екипировки. Това не е първата самодейност и постоянно вършим такива, като желаеме да създадем нещо положително “, споделя за самодейностите, които провежда и се включва спортистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР