Борила се почти цяла година с депресията и…Почитателите на Андреа

...
Борила се почти цяла година с депресията и…Почитателите на Андреа
Коментари Харесай

Защо Андреа Банда изчезна внезапно от екран?

Борила се съвсем цяла година с депресията и…

Почитателите на Андреа Банда напоследък се питат какво се случва с любимката им, защото симпатичната брюнетка изчезнала освен от тв ефира, само че и от интернет. До преди година тя беше една от най-активните инфлуенсъри у нас, само че в последно време изчезнала и от интернет и никой не влизал в дирите й.

Появиха се ужасни клюки, че Андреа Банда има съществени здравословни проблеми, които в последна сметка не се оказаха доста надалеч от истината. Инфлуенсърката претърпяла дълбока меланхолия, съчетана с бърнаут, който я изкарал от дейна позиция в професионален проект. Психиката й тотално се сринала и най-малкият ангажимент към този момент й коствал много старания.

Така Андреа Банда решила да се погрижи за психическото си здраве и се присъединила във възстановяващата стратегия на кръстницата си Биляна Савова. На участниците в тази терапия се отнемали всевъзможни мобилни устройства, не гледали вести, не слушали радио и даже не разговаряли между тях. Това им пособие да се концентрират върху себе си и да възстановят духовната си аура.

Сега Андреа Банда се усеща добре и още веднъж приема провокациите на живота и в професионален проект. Преди дни даже тя посети Амстердам за премиерата на сериала на НВО „ Домът на дракона “. Сега общуването с околните и познатите й още веднъж й носи нужната наслада.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР