Борбата с целулита стана малко по-лесна. Експертите откриха най-добрият начин

...
Борбата с целулита стана малко по-лесна. Експертите откриха най-добрият начин
Коментари Харесай

Тренировките във водата елиминират целулита

Борбата с целулита стана малко по-лесна. Експертите откриха най-хубавият метод да се отървем – би трябвало да упражняваме под вода.

С наближаването на лятото, желаеме да се погрижим да изглеждаме добре по бански на плажа, нали? Оказва се, обаче, че тъкмо там най-добре ще изваем тялото си. Американски учени дружно с USA Swimming откриха, че плуването е съвършеният метод да премахнем портокаловата кожа.

 Тренировките във водата отстраняват целулита

Отдавна се знае, че по натурален метод целулита се преборва с композиция от здравословно хранене, доста течности, тренировки и разтривки. Но съгласно експертите никое друго средство не се оправя по-добре от плуването или упражненията под вода.

Това е по този начин, тъй като този вид подготовка комбинира физическото натоварване с напрежението на водата. Докато използваме мускулите си и изгаряме мазнини, налягането оказва помощ за вярното систематизиране на течностите в тялото ни, които доста постоянно са отговорни за подпухналия тип. Освен това подтикваме кръвообръщението, което имитира резултата на антицелулитните разтривки.

 Тренировките във водата отстраняват целулита

Още по-хубавото е, че този вид подготовка е най-полезен като цяло. Не е натоварен, т.е. не поемаме толкоз доста О2, както при кардиото, само че е натоварващ. Това принуждава тялото ни да изгаря насъбраните мазнини като източник нс сила. Затова и плуването толкоз ефикасно – по едно и също време използваме съвсем всички способи за редуцирането на целулита.

Учените поучават да вършим извършения под вода 3 пъти седмично, а през останалите да отделим 2-3 дни за тренировки с тежести. Ако комбинираме това със здравословна диета и антицелулитни разтривки, резултатите ще бъдат забележими още по-скоро.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР