Борбата с корупцията и безотговорността си има материални измерения. Колегите

...
Борбата с корупцията и безотговорността си има материални измерения. Колегите
Коментари Харесай

Борисов поздрави прокуратурата за акцията в Перник


Борбата с корупцията и безотговорността си има материални измерения. Колегите от икономическа полиция и ДАНС работиха доста време, приготвиха това, което смятат за задоволително като материал и предадоха в прокуратурата. Така че приветствам прокурорите, че по този начин интензивно работят.

Така министър председателят Бойко Борисов в коментара профилираната акция, която се организира през днешния ден в Перник и София поради водната рецесия в миньорския град, представен от БГНЕС.

„ Моята работа е да осигуря условия на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата да работят. Оттук нататък към този момент ще приказват прокурорите. Те работиха интензивно седмици наред, рапортуваха на прокуратурата и откакто взеха решение, че това е задоволително – през днешния ден сутринта в 5 ч. започнаха акцията “, добави министър ръководителят.

Относно слуховете за арести на някогашния регионален шеф на Перник Ирена Соколова Борисов заяви, че няма значение дали e билa от ГЕРБ или не.

„ Това дали си от ГЕРБ или Българска социалистическа партия не би трябвало да значи нищо. Има свършена работа и несвършена работа. Те си отидоха от ГЕРБ, отидоха си от постовете си. Оттук нататък какво повече да създадем? “, сподели Борисов.

По думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов е разпоредена инспекция във всички териториални дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната да има всекидневен мониторинг за закононарушения, осъществявани във ВиК сдруженията.

„ Целта на тази инспекция е овреме да определим проблеми, с цел да можем да реагираме “. Маринов не можа да удостовери арестите на Ирена Соколова, Вера Церовска и други лица, преди да са издадени заповеди за арести.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР