Бонев е на мнение, че ПП-ДБ искат да управляват с

...
Бонев е на мнение, че ПП-ДБ искат да управляват с
Коментари Харесай

Борис Бонев: Ще предложим Грети Стефанова от ДБ да оглави СОС, им...

Бонев е на мнение, че ПП-ДБ желаят да ръководят с ГЕРБ в София, само че „ са добре известени от „ Спаси София “, че те няма да вземат участие “.

 

„ Седнахме и говорихме с Българска социалистическа партия, имаше съгласие, говорихме, че няма да засягаме тематиката за ПСА и диалозите стопираха с демонтажа на паметника “, съобщи още Бонев по bTV.

 

„ Спаси София в взаимно ръководство с ГЕРБ няма да взе участие, ще бъдем в съпротива. Предстои да забележим през днешния ден дали ще има развиване при избора на ръководител на Общинския съвет. Ако за пети път не изберем подобен ще е знак, че този Общински съвет не може да действа “, съобщи Бонев.

 

Борис Бонев прикани партиите в СОС да поддържат Стефанова, с цел да отпушат работата на градския парламент.

 

" Има заплаха да изпуснем 50 милиона и пари по кандидатстване от планове за още 200 млн. лева Не бих желал да допуснем следизборната меланхолия на ГЕРБ да докара до изпускане на средствата за столицата ", разкри Бонев.

Борис Бонев разгласи, че падналите клони при първия снеговалеж преди месец, може да бъдат почистени след още месец и половина. По думите му повода е, че няма задоволително камиони, само че пък се похвали, че са наложени задоволително санкции.

Нормална процедура е да се разчленяват монументи, това съобщи ръководителят на „ Спаси София “ Борис Бонев във връзка демонтажа на Паметника на Съветската войска.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР