Бонбони и сръдни в парламентарната комисия за младежта и спорта.

...
Бонбони и сръдни в парламентарната комисия за младежта и спорта.
Коментари Харесай

Два законопроекта предлагат пенсии за децата на починали олимпийци

Бонбони и сръдни в парламентарната комисия за младежта и спорта . Повод станаха два плана на Закон за физическото образование и спорта , чиито текстове са положителни за олимпийците ни и техните наследници.

Децата на умрелите ни пенсионирани олимпийци да получават пенсия до навършване на пълноправие , упорства ГЕРБ. Такова предложение имат и от Движение за права и свободи. И двата плана са подкрепени.

Лично Даниела Дариткова, ръководител на здравната комисия, пристигна да показа плана на ГЕРБ , само че шефът на спортната комисия Славчо Атанасов я поряза и не й даде думата.
Нямало смисъл, съгласно него, защото и двата плана били ясни и към този момент обсъждани два пъти. Прехвърчаха и искри сред двамата ръководители на комисии. Дариткова очевидно се ядоса и се оплака, че не й дават думата . Атанасов пък настоя, че той е ръководител на тази комисия.

Дариткова обаче не отстъпи и нанесе удар " под кръста " със поръчката, че има рожден ден и поканата към ръководителя и присъстващите да се почерпят.

Славчо Атанасов се сконфузи: " Трябваше по-рано да кажете. Ще взема и аз да дойда на здравна комисия ".

" Заповядайте, има какво да научите ", отговори му Дариткова на излизане от залата.

Колежките й в комисията за младежта и спорта я опазиха и също бяха недоволни, че двата законопроекта не са представяни и аргументирани в комисия. Славчо Атанасов обаче остана на позицията си .

Нека да не бъдем като дебили и папагали едно и също нещо няколко пъти да го аргументираме, репликира ги той и добави: " Нека не си меним капите ".

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР