Бомбените заплахи стигнаха и до Пловдив.В началото на учебния ден

...
Бомбените заплахи стигнаха и до Пловдив.В началото на учебния ден
Коментари Харесай

В Пловдив е страшно! Паника и хаос

Бомбените закани стигнаха и до Пловдив.

В началото на образователния ден на електронната поща на СУ " Св. Паисий Хилендарски " в града под тепетата е получен имейл, какъвто се популяризира през последните дни в десетки образователни заведения в страната.
-->
За секунди учениците са били евакуирани. На място има полиция. Директорката отказала коментар, предава " Марица ".

След това заплашителни имейли за бомби са получили и останалите учебни заведения в града.

От полицията потвърдиха публично за опасността.

" Еднакво по наличие известие със опасност е получено на електронните пощи на учебните заведения в Пловдив. В част от образователните заведения е почнала евакуация по преценка на управленията. Предприемат се инспекции от страна на полицията ", оповестяват органите на реда.

Паникьосани родители прииждат в пловдивските учебни заведения, получили бомбени закани по мейла. Те са получили позвънявания да приберат децата си по най-бързия метод, защото в постройката няма по какъв начин да се организират занятия.

В СУ " Св. Паисий Хилендарски ", което бе едно от първите, получили бомбен опасност през днешния ден, всички възпитаници са на двора, а униформени беседват с директорката. По-големите се радват, че няма да се организират образователни занятия, а по-малките са уплашени от случилото се. Класните им ръководители ги предават на родителите им, които идват на пожар от работните си места.

" Съобщението за бомба дойде малко след 10 часа ", сподели пред " Марица " преподавател.

Разтревожени родители пък показаха, че това е извънреден стрес за децата. " Това е някакъв смут. Какво става в тази страна. Някакъв призрачен сън е с тези сигнали за бомби ", сподели майка, пристигнала да вземе хлапето си.

По протокол униформени ще ревизират постройката. Такава ще е процедурата за всички учебни заведения, получили опасност.

Движението в региона на образователните заведения се контролира от служител на реда, поради че през секунди идват родители с коли и прекосяването е извънредно затруднено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР