Болтън е потънал в по-дълбока криза, след като отпадна и

...
Болтън е потънал в по-дълбока криза, след като отпадна и
Коментари Харесай

Болтън продължава да потъва, пак неспазени обещания в клуба

Болтън е потопен в по-дълбока рецесия, откакто отпадна и последната вяра евентуалната покупка на финансово закъсалия британски тим.

Северният клуб, който е един от създателите на британската лига, съобщи, че е завършил договарянията с възможния покупател Лорънс Басини.

Бизнесменът, който е някогашен притежател на Уотфорд, изискал още два дни да попълни своя "пакет за финансиране " и да го показа на британската футболна лига, преди ръководещият орган да може да утвърди всяко усвояване. От Болтън оповестиха, че нищо не е показано за разглеждане на борда на лигата.

Клубът разгласи в изказване, че "предвид неотложността на обстановката, която беше изразена на господин Басини, в този момент обмисляме неговия метод към клуба ".

Басини не съумя да съблюдава обещанието си, че играчите и личният състав на клуба ще получат заплатите си по време на процеса на усвояване. Това докара до това, че футболистите оповестиха, че няма да играят последните си две срещи в шампионата на Чемпиъншип в символ на митинг.

Футболната лига упрекна Болтън с непозволено държание и подреди на екипа да изиграе своите мачове.а Клубът бе изправен пред ликвидационна петиция на 3 април поради неплатена данъчна сметка, само че делото бе отсрочено до 8 май, с цел да се даде опция продажбата на клуба да продължи. Това е шестият път през последните 18 месеца, в който Болтън е изправен пред банкрут./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР